Steunpunt Jeugdhulp
nog niet geregistreerd? - wachtwoord vergeten?

Zoeken | sitemap

Nieuwsbrief | schrijf uit

Lees alles over het
nieuwe registratiesysteem
 

Registreer in BINC

Registreer in Binc-HCA

Stimuleringspremie Cera voor voorzieningen uit de zorgsector

22/04/2010

Cera wil 5 à 10 organisaties per provincie (Vlaanderen) steunen om aan de slag te gaan met de innovatiemeter. Daarom reikt Cera een stimuleringspremie uit aan die voorzieningen uit de zorgsector die deze innovatiemeter met minstens 9 personen uit de voorziening invullen. Aan de hand van het resultaat vragen zij dan om drie prioriteiten te formuleren om hierop te anticiperen. De voorzieningen kunnen 1000 euro premie in de wacht slepen.

Hiermee kunnen jullie externe procesbegeleiding voor de organisatie inkopen, een cursus aanbieden aan een stafmedewerker, samenwerking tot stand brengen met een andere organisatie, inspraak organiseren voor gebruikers of vrijwilligers, of het hele team op vorming sturen…

Een jury zal zich buigen over de aanvraagformulieren. Kers op de taart: de partners van zorginnovatie zullen zes voorzieningen selecteren die op de werkvloer gedurende 3 dagen professioneel begeleid worden in het gebruik van de innovatiemethodiek.

De voorzieningen krijgen vanaf vandaag tot 16 augustus tijd om een aanvraagformulier in te dienen.
Een jury zal zich buigen over de aanvragen en in september worden de laureaten bekend gemaakt in aanwezigheid van Minister Jo Vandeurzen.

Projectoproep

Aanvraagformulier stimuleringspremie

Delen

terug