Steunpunt Jeugdhulp
nog niet geregistreerd? - wachtwoord vergeten?

Zoeken | sitemap

Nieuwsbrief | schrijf uit

Lees alles over het
nieuwe registratiesysteem
 

Registreer in BINC

Registreer in Binc-HCA

FAKE Magazine nu te koop bij In Petto

18/05/2010

In Petto presenteert zijn eerste glossy vol eerlijke fake. In FAKE Magazine staan interviews met Eddy Wally, Guy Swinnen en zijn jongens, en de beste Michael Jackson-impersonator ter wereld. Maar ook jongeren geven hun ongezouten mening over plastische chirurgie, Photoshop, tuning en celebrities.

FAKE Magazine gaat over identiteit, zelfbeeld, imago en de (spiegeling aan de) beeldcultuur. Het tijdschrift gaat vooral over de jongeren zelf, hoe zij in het leven staan en hoe zij aankijken tegen de grote buitenwereld waar ze steeds meer deel van uit gaan maken. FAKE Magazine is de ideale methodiek voor leraren en andere jeugdwerkers om te kunnen gebruiken voor discussies onder jongeren over onderwerpen die hen boeit.

Fake Magazine maakt deel uit van het thematische drieluik van In Petto. Het gelijknamige onderzoeksrapport is gratis te downloaden op www.inpetto-jeugddienst.be. Het vormingsspel staat voor later dit jaar gepland. FAKE Magazine kost slechts 1 euro ( vanaf 15 exemplaren 80 cent ) en kun je bestellen op: www.inpetto-jeugddienst.be. Neem ook eens een kijkje op http://fakemagazine.be/, met veel extra’s die je niet terugvindt in het gedrukte exemplaar.

Delen

terug