Steunpunt Jeugdhulp

Nieuwsflash Binc oktober 2011

nog niet geregistreerd? - wachtwoord vergeten?

Zoeken | sitemap

Nieuwsbrief | schrijf uit

Lees alles over het
nieuwe registratiesysteem
 

Registreer in BINC

Registreer in Binc-HCA

Dialoog, Reflectie en Actie

Op dinsdag 8 november (Gent) en woensdag 7 december (Brussel) organiseren we samen met het Agentschap Jongerenwelzijn de eerste 'DRA groepen'. Tijdens deze bijeenkomsten willen we met de gebruikers van Binc stil staan bij de plaats die Binc kan innemen in de dagelijkse praktijk en bij de eerste cijfers die door jullie werden geregistreerd.
Het programma en het inschrijvingsformulier vind je hier. De plaatsen zijn beperkt, dus gelieve met maximum 2 personen per voorziening in te schrijven.

Nieuwe release

Vanaf 18 oktober zal alweer een nieuwe versie van Binc online staan. Hierin nog wat wijzigingen aan de HCA module (de mogelijkheid om slachtoffers te verwijderen bijvoorbeeld) en de lang verwachte ‘kopieer-knop’ waarmee het mogelijk wordt gegevens uit een ander Binc dossier over te nemen bij het aanmaken van een nieuw dossier (bijvoorbeeld bij opname van een broer of zus, of bij heropname).
Door iets wat ‘refactoring’ wordt genoemd, zullen de tabbladen ook iets sneller worden geladen en zal de lay-out nu ook correct worden weergegeven als je werkt met Internet Explorer.

Op onze FAQ pagina vind je hoe je gegevens moet kopiëren uit een bestaand Binc dossier.

Security update eHealth

Op 29 oktober voert eHealth (het platform waarop Binc draait) een security-update uit. Door deze update wordt het onmogelijk om in te loggen met het eid via verouderde browsers of systemen die niet de nodige security updates kregen.
Indien het probleem zich voordoet, is het voldoende om de browser te updaten en de Windows updates te installeren (op een Microsoft pc) of Mac OS software updates uit te voeren(voor Mac).
De meeste gebruikers zullen hier geen probleem van ondervinden, enkel degene met een verouderd systeem.

Save the date – Binc dag 2012

Op maandag 19 maart 2012 organiseren we opnieuw een Binc dag voor alle gebruikers van Binc. Onder andere jullie input op de Dialoog-, Reflectie- en Actiedagen zal mee het programma bepalen.


Druk deze pagina af
Verstuur deze pagina