Steunpunt Jeugdhulp

Nieuwsflash Binc juni 2012

nog niet geregistreerd? - wachtwoord vergeten?

Zoeken | sitemap

Nieuwsbrief | schrijf uit

Lees alles over het
nieuwe registratiesysteem
 

Registreer in BINC

Registreer in Binc-HCA

Nieuwe releases

Het is al een tijdje geleden dat er een nieuwe versie van Binc online kwam. Dat heeft in de eerste plaats te maken met specifieke testen in het systeem die er voor moeten zorgen dat nieuwe releases niet voor nieuwe probleempjes zorgen (wat in het verleden al eens is voorgevallen).
Een volgende ‘mini-release’ is gepland voor medio juli. Hierin zullen enkele ‘bugs’ opgelost zijn (vooral voor HCA en CaH). In het najaar verwachten we de werkvormspecifieke module pleegzorg.

Download gegevens

Het is soms wat zoeken naar de beste manier om alle geregistreerde gegevens weer op te vragen. De ‘download niet-anonieme gegevens’ wordt daarbij soms over het hoofd gezien. Op onze FAQ pagina leggen we je stap voor stap uit hou je dit txt-bestand netjes importeert in Excel.

Werkgroep Binc

Zoals je in de vorige nieuwsflash kon lezen, zitten we terug samen met de werkgroep Binc om te kijken hoe we tegemoet kunnen komen aan de kritieken die o.a. op de Binc-dag werden geuit. Een eerste bijeenkomst is reeds achter de rug. Op dinsdag 10 juli komen we een tweede keer samen in Gent. Geïnteresseerden kunnen nog aansluiten (mail naar binc@steunpuntjeugdhulp.be) . Begin juli zitten we ook samen met Prof. Dr. Johan Vanderfaeillie (VUB) en Koen Hermans (KULeuven) om de prestatie-indicatoren te bekijken.

Opruimactie

Begin dit jaar werd een eerste opruimactie gehouden om niet gelinkte dossiers af te sluiten (zie nieuwsflash januari 2012). Ondertussen zijn er weer een hele hoop dossiers die niet meer gelinkt raken aan DoMinO en dus niet kunnen worden afgesloten. Het is echter nog even wachten op een nieuwe opruimactie. Voorlopig zal je deze dossiers dus nog even moeten laten staan. We houden jullie uiteraard verder op de hoogte.

Binc on tour

Heeft jullie team nog wat ondersteuning nodig bij het Bincen? Wij komen graag ter plaatse (zo komen we ook eens buiten). Een eenvoudig mailtje naar binc@steunpuntjeugdhulp.be volstaat.
 


Druk deze pagina af
Verstuur deze pagina