Steunpunt Jeugdhulp

Nieuwsflash Binc juli 2013

nog niet geregistreerd? - wachtwoord vergeten?

Zoeken | sitemap

Nieuwsbrief | schrijf uit

Lees alles over het
nieuwe registratiesysteem
 

Registreer in BINC

Registreer in Binc-HCA

Storingen

De voorbije maanden waren er heel wat technische problemen bij het binc'en. Vooral de verbroken verbinding met DoMinO en het niet kunnen toewijzen van dossiers aan hulpverleners, maakten vlot registreren nogal moeilijk.
Het oplossen van deze kwesties duurt veel langer dan verwacht, en daarvoor willen we ons nogmaals excuseren.
Ondertussen ontvingen jullie ook de communicatie inzake registratie 2013 van het Agentschap Jongerenwelzijn (25-07-2013).

Inmiddels lijkt de verbinding met DoMinO hersteld en kunnen er weer dossiers worden aangemaakt langs die weg. Wat het toewijzen van dossiers betreft, blijven we naarstig zoeken naar een oplossing.
 

DRA

Op 2 juli bespraken we met een 25-tal gebruikers de cijfers van 2012 en de plannen voor een nieuwe Binc. Het cijferrapport en een kort verslagje van de DRA kan je nalezen op onze website.
 

Cap-J

Op de DRA werd het idee gelanceerd om het huidige ‘functioneren jongere’ te vervangen door de Cap-J of voluit het 'Classificatiesysteem van de Aard van de Problematiek van Cliënten in de Jeugdzorg'. De huidige manier om ‘problematieken’ van de doelgroep in kaart te brengen, verloopt immers niet optimaal.
De Cap-J werd door het NJI ontwikkeld en laat toe de problemen te classificeren op verschillende niveaus (klik hier voor meer info).
Wij zijn natuurlijk benieuwd naar jullie reacties en ervaringen hiermee. Alle feedback is welkom op binc@steunpuntjeugdhulp.be.
 

Onderhoud BergOp

Op vrijdag 2 augustus zal er groot onderhoud gepleegd worden aan de server waar BergOp op draait om de beveiliging van de server up to date te houden. Gedurende deze dag zal BergoOp, in ieder geval tot 15.00 uur, niet te bereiken zijn.


Druk deze pagina af
Verstuur deze pagina