Steunpunt Jeugdhulp

Onze websites verhuizen!

nog niet geregistreerd? - wachtwoord vergeten?

Zoeken | sitemap

Nieuwsbrief | schrijf uit

Lees alles over het
nieuwe registratiesysteem
 

Registreer in BINC

Registreer in Binc-HCA

Volgende week gaat de huidige website van Steunpunt Jeugdhulp definitief ‘offline’ en verhuizen we al onze kennis naar kennisplein.be

Wie surft naar www.steunpuntjeugdhulp.be, komt dan automatisch terecht op onze ‘homepagina’ op kennisplein.be. Vandaar surf je door de thema's en ontdek je hoe we meewerken aan dit intersectoraal kennisdelingsplatform.

Natuurlijk kan je op kennisplein.be ook zelf vacatures en activiteitendelen.

Hoe kom je op Binc?

Via www.kennisplein.be/Pages/Binc (onderaan de pagina). Of (nog beter) rechtstreeks via binc.vlaanderen.be

Wat met onze nieuwsbrief?

Zoals in het vorige e-zine al aangekondigd, betekent deze verhuis ook het einde van onze nieuwsbrief in zijn huidige vorm. Op kennisplein.be bepaal je zelf welke thema’s je wil volgen en hoe vaak je hierover een nieuwsbrief wil krijgen. Hoe dat werkt lees je hier.

En jeugdrecht.be?

Jeugdrecht.be werd in een nieuw jasje gestoken. Op deze website vind je meer dan 200 artikels over de rechtspositie van kinderen en jongeren. Elk artikel vertrekt vanuit een praktijksituatie. Aan de hand van de praktijk lichten we de actuele wetgeving toe en geven we een antwoord op de praktijksituatie.

Naast de artikels vind je hier ook een antwoord op veelgestelde juridische vragen, en kan je zelf een vraag stellen via het helpdeskformulier.

 

Zoals gezegd, voor u als bezoeker verandert er niet zoveel: de gekende webadressen (www.steunpuntjeugdhulp.be en Jeugdrecht.be) leiden je automatisch naar de nieuwe webstek.

En we zijn er van overtuigd dat het daar goed toeven is …


Druk deze pagina af
Verstuur deze pagina